"FÉNYÖZÖN ÁRAD AZ IGAZRA ÉS ÖRÖM A TISZTA SZÍVÜEKRE!" ZSOLT. 97:11

csütörtök, december 02, 2010

Szép hetem van.:)  Bár tegnap eléggé szomorkás hangulatom volt, a tanulnivaló miatt is de azt hiszem az időjárás is közrejátszott.
Ma újra jó kedvem lett, meg ilyenkor már van az a bizonyos hétvégi hangulat is.

Ma délután voltunk a lányokkal azon az önkéntes szórólaposztáson (amiről valószínű sokan hallottatok már az idén is) a Comunia alapítvány keretén belül. Hát nekem tetszett. Bár sokszor meglepődök az emberek reakcióin, túlteszem magam azokon. Látom a szép oldalát. Akkor amikor valaki ad valamit, boldog leszek, bár nem nekem adja, akkor is látom azt, hogy tesz valamit azokért akiknek alig van valamilyük.
Most egyelőre ezt kellett csinálni, de később majd lesz ajándék csomagolás is, ha valakit érdekel még mindig lehet szólni. Jó volt az, hogy a lányokkal voltam együtt és így szó sem lehet unalomról.:D:D

Még csak egy szép idézet, ami bátorít most is, meg mindig: "Jó Uram, taníts minket úgy szolgálni Téged, ahogy megérdemled, adni és nem várni érte semmit, harcolni és nem számolni a sebeket, munkálkodni és nem keresni a pihenést, dolgozni és nem kérni jutalmat, csak annyit, hogy tudjuk, a Te akaratodat tesszük. Jézus Krisztusban, a mi Urunkban."
Áldott Adventet mindenkinek aki ezt olvassa. Legyen ez az egyik legszebb:D

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Koszi!! Neked is!!:D